En bra fotograf i Örnsköldsvik

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra fotograf i Örnsköldsvik med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna, och jag vill därför tipsa er om den fotograf som hjälpte oss med våra bröllopsbilder i höstas, nämligen Ida Bygden photography. Ida Bygden photography är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon anlitat denna fotograf till sitt bröllop. Jag kände direkt att detta företag och denna fotograf kändes trygg och säker för mig, och därför kunde jag och min man slappna av under hela processen, vilket kändes viktigt för oss. Vi har tidigare kontaktat en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss när det kommer till bröllopsbilder, men tyvärr har dessa företag inte känts seriösa eller pålitliga, vilket har varit tråkigt. Ida Bygden photography är väldigt duktig när det kommer till kundservice, och arbetade hårt för att få oss som kunder att känna oss så trygga och bekväma som möjligt. Hon är även riktigt skicklig och duktig när det kommer till fotografering, och gav oss därför ett otroligt fint resultat.

Bilderna blev så otroligt vackra, och vi är så tacksamma över att vi valde att vända oss till just Ida Bygden photography. Kvaliteten av bilderna var fantastisk, vilket för oss var det absolut viktigaste. Vi har nu otroligt fina minnen av vårt bröllop i form av bilder. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Skellefteå, Umeå eller Örnsköldsvik med omnejd att vända er till Ida Bygden photography. 

Du gillar kanske också...