Gjort sönder mina persienner

Tjenare bloggen! Jag har råkat göra en väldigt dum grej i ren frustration som jag verkligen har fått sota för nu i några veckor. Det var häromdagen när jag skulle gå och lägga mig som jag skulle dra ner mina persienner, men trots att jag hade dragit ut snöret från den där lilla ringen så ville de inte åka ner. Till slut blev jag så irriterad att jag ryckte i både snöret och i persiennerna, då hände det grejer det kan jag lova er. Ner åkte hela ekipaget och visst vecklades dom ut, problemet var bara att jag höll allting i handen. Så nu under nästan tre veckor så har jag haft ett täcke hängandes på gardinstången för att på något sätt motverka lite solljus. Det är lite komiskt att denna händelsen skulle inträffa precis samtidigt som solskenet aldrig verkar ta slut över Täby. Jag får dock den här gången lite skylla mig själv och just det här med mitt temperament när saker och ting inte fungerar, det går att bättra en aning. I grund och botten är jag väldigt lugnt men när det finns sådana här småsaker som inte funkar så kan mitt tålamod ta slut väldigt fort och då prövar jag istället med att använda kraft. Det är ett antal byrålådor som jag har dragit loss och nu då har även mina persienner fått känna på mitt tålamod. Jag fick den här gången verkligen lära mig en läxa med tanke på att jag har fått riktigt dåligt med sömn eftersom att det blir ljust så himla fort. Undra om man kan lämna in persienner på lagning eller om man måste beställa nya, då måste jag hitta någon i Täby som säljer det och sen som kan komma hem till mig för att sätta upp dom. Det ordnar sig nog till slut

Du gillar kanske också...