Jag fick hjälp med trädgården av Rent på G AB

God dag och välkommen till mig och till bloggen. Jag har länge funderat på om jag inte skulle skriva ett inlägg om företaget som hjälpt mig med min trädgård, men så har det varit många saker som har hänt de senaste veckorna så jag har faktiskt inte skrivit ett endaste inlägg på minst en månad, men nu är jag tillbaka och då får det helt enkelt bli så att jag berättar att det finns ett företag för alla som önskar få hjälp med sina trädgårdsarbeten i Eskilstuna, och namnet på det här företaget är Rent på G AB. Det här är också en städfirma och det hör ni ju på namnet, och det var så att jag faktiskt vände mig till Rent på G AB första gången när jag behövde städhjälp, och då såg personalen att jag hade en stor och vildvuxen trädgård och de berättade att de utöver att de utför diverse olika städuppdrag även finns till för alla som behöver få hjälp med trädgårdsarbeten i Eskilstuna. Nu var det så att just där och då så tackade jag nej till deras erbjudande om trädgårdshjälp för jag hade planer på att jag skulle göra i ordning trädgården själv. Men sedan gick tiden och jag hade som sagt stora planer men det kom annat emellan så efter en tid ringde jag dem och bad om deras hjälp. Rent på G AB har gjort trädgården otroligt fin, och de arbetade på ett sätt som var både effektivt och noggrant, och är det någon av er som är intresserade av att få hjälp med era trädgårdsarbeten här i Eskilstuna är mitt tips till er att ni tar kontakt med Rent på G AB. 

Du gillar kanske också...