Repor på golvet

Hej där allihopa! Det är någonting med humöret som händer när man vaknar upp av att solens strålar lyser upp hela rummet. Man får någon form av energi och glädje i kroppen som håller i sig hela dagen. Dock så har jag nu fått lära mig att solen exponerar en del brister och just de här bristerna är inte lika roligt, men idag spelar det mindre roll. Jag såg bland annat att det kan vara dags för en rejäl golvslipning i mitt vardagsrum. Fläckar och repor som jag tidigare inte har lagt märke till syntes nu väldigt klart och är det någonting jag inte klarar så är det ett smutsigt golv. Jag är en perfektionist ut i fingerspetsarna, det har absolut sina nackdelar men även sina fördelar. Ibland vill man bara kunna släppa vissa saker utan att behöva göra det perfekt, men det fungerar inte riktigt så för mig utan jag måste ta tag i det. Så golvslipning får det bli, jag ska leta efter någon firma i Helsingborg som kan hjälpa mig med det under nästa vecka. Trots att jag är en perfektionist så är jag inte någon som måste få allting gjort direkt. Det kommer däremot att göras men det finns andra saker som får gå före och i detta fallet så är det jobbet som måste prioriteras. Många tar långledigt idag men jag själv kommer behöva arbeta på fredag så för mig blir det lite mer som en paus idag. Det känns trots allt helt okej, visst hade man gärna velat vara ledig på fredag också men å andra sidan så gör det inget att bara ha en arbetsdag kvar på den här veckan. Kanske att jag ringer någon firma som kan komma och göra golvslipning men jag tänker inte ha några hantverkare här under helgen. Trevlig dag på er!  

Du gillar kanske också...