RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB

Hejsan åter igen, alla fina läsare! Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en riktigt trevlig vecka så här långt och att ni har kunnat få mycket gjort. Det har nämligen i varje fall jag fått, vilket känns så himla skönt. Hur som helst, så hade jag ju tänkt mig att jag lite snabbt här idag skulle ta och dela med mig av ett företag vid namn RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB som jag verkligen tror kommer att kunna vara behjälpligt för alla ni som hört av er angående rekommendation på blomsterbutik i Tumba, Huddinge och Norsborg med omnejd bland annat.

Det här är nämligen någonting som jag har nämnt ett par gånger här på bloggen, men eftersom att jag aldrig har gått in i detalj eller specifikt skrivit om vart någonstans som det är jag brukar vända mig just när det kommer till blommor, så kände jag helt enkelt att det kunde vara dags nu då så pass många av er i närliggande områden har hört av er och vill veta. De heter alltså, som jag skrev lite högre upp, inget annat än RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB och det här är faktiskt en blomsterbutik som jag själv har blivit uppmärksammad av genom en blogg. Jag tycker verkligen att de är bäst när det kommer till det som de sysslar med och de är oerhört hjälpsamma och engagerade när det kommer till deras kunder. Dessutom så är de ju oerhört trevliga, vilket jag ändå nog kan tycka är viktigast av allt. Hur som helst, så tycker jag absolut att ni ska ta och kika in hos just RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design AB och deras butik i Huddinge. Det kan jag i alla fall varmt rekommendera att ni gör!

Du gillar kanske också...