Underbart att slippa flyttstäda

God eftermiddag på er alla läsare och riktigt kul att ni tar er tid att läsa i bloggen. Det är en vacker höstdag ute och jag har precis kommit in ifrån trädgården här i Sollentuna. Det har varit extremt tufft och mycket att göra de senaste månaderna med flytten. Det hade aldrig funkat om jag inte anlitat en flyttfirma och en städfirma. Det var en helt fantastisk hjälp som jag fick av LN Flytt och Städ. Att flyttstäda kan vara extremt tungt, men i och med att jag anlitade denna firma slapp jag slita ut mig och förstöra hälsan. Det här är ett företag som tar uppdrag i Sollentuna och Täby eller i närliggande områden.  

  

Det har nu gått ca 4 månader sedan flyttlasset gick. Jag flyttade in i ett radhus här i Sollentuna efter 12 år i villa. Villan skulle tömmas på allt och som grädde på moset skulle den flyttstädas! Tack vare att LN Flytt och Städ har hjälpt oss med den tunga flyttstädningen gick det ändå rätt så bra med allt det andra som hörde till flytten. De som städade villan arbetade målinriktat och snabbt utan att tumma på kvalitén. Det var ett ganska stort jobb men som personalen på LN Flytt och Städ sa, så är inget jobb för stort och inte heller för litet. De utför alla typer av städ eller flytt. 

  

Nu återstår inte så mycket, det mesta har kommit på plats i mitt nya hem i Sollentuna och jag har möblerat och inrett så som jag vill ha det. Jag är väldigt belåten för all den hjälp jag fått av LN Flytt och Städ och kan verkligen rekommendera även er att anlita dem! Tack vare den fina hjälp som de ställt upp med, och till en rimlig kostnad tack vare RUT-avdraget, så slapp jag att slita ut mig fullständigt. 

 

Du gillar kanske också...